Raudonųjų svogūnų keksiukai su „Rio Mare“ lašišų paštetu

INGREDIENTAI

12 keksiukų:
2 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
120 g miltų
1 kiaušinis
40 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
60 ml pieno
20 g tarkuoto parmidžano
1 raudonasis svogūnas
1/2 pakelio greitai kylančių mielių, skirtų pikantiško skonio pyragams
Druskos
Čiobrelio šakelė

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Lašišų paštetas

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Susmulkinkite svogūną, pakepinkite nedidelėje keptuvėje su alyvuogių aliejumi, žiupsneliu druskos ir čiobreliais.

    2. Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinį dubenyje, supildami pieną, suberkite miltus, mieles ir parmidžaną, plakite minutę. Pagardinkite druska pagal skonį, įpilkite alyvuogių aliejaus ir keptuvėje keptą svogūną.

    3. Supilkite mišinį į dvylika šlakeliu aliejaus pateptų ir miltais pabarstytų silikoninių formelių ir kepkite karštoje orkaitėje 180 °C temperatūroje 12 minučių arba tol, kol keksiukai iškils ir apskrus.

    4. Palikite keksiukus atvėsti, tada išimkite iš formelių, papuoškite „Rio Mare“ lašišų pašteto bangele ir sudėkite į indą, kuriame pateiksite.

Populiariausi receptai