Tunų ir ryžių salotos

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
250 g apvirtų ryžių
2 x 80 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
200 g vyšninių pomidorų
50 g saulėje džiovintų pomidorų alyvuogių aliejuje
100 g artišokų alyvuogių aliejuje
200 g mocarelos
2 morkos
40 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
druskos ir pipirų pagal skonį

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Užvirkite didelį puodą pasūdyto vandens ir išvirkite ryžius.

    2. Kol ryžiai verda, nuskuskite morkas ir perpjaukite išilgai perpus, tada – smulkiais griežinėliais. Perpjaukite vyšninius pomidorus ir artišokus per pusę, supjaustykite mocarelą ir saulėje džiovintus pomidorus, tada visus ingredientus sudėkite į dubenį.

    3. Išvirtus ryžius nukoškite, perliekite šaltu tekančiu vandeniu, kad atvėstų ir būtų nuplautas krakmolas, tada sudėkite į dubenį su kitais ingredientais.

    4. Pašlakstykite aliejumi, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų ir atsargiai sumaišykite. Įdėkite gerai nuvarvintą, į gabalėlius susmulkintą tuną.

    5. Galite patiekti su trupučiu majonezo.