Sumuštiniai su tunais, pomidorais ir majonezu
INGREDIENTAI
4 porcijoms:
4 trumpi prancūziški batonai
4 x 80 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
1 kietas pomidoras
100 g majonezo
Keli salotų lapai
4 trumpi prancūziški batonai
4 x 80 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
1 kietas pomidoras
100 g majonezo
Keli salotų lapai
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Įkaitinkite nesvylančią keptuvę. Batonus perpjaukite per pusę ir palaikykite puseles virš keptuvės, kad jos gerai apskrustų.
2. Ant apatinės puselės užtepkite majonezo, ant viršaus uždėkite gerai nuplautų ir nuvarvintų salotų lapų ir plonais griežinėliais supjaustyto pomidoro.
3. Uždėkite nuvarvinto tuno, viršutinę duonelės pusę ir lengvai spustelėkite, kad ingredientai susimaišytų.