Tunų, pankolių ir avokadų salotos

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
2 x 160 g pakuotės „Rio Mare“ tunų savo sultyse
1 pankolio galvutė
100 g kukurūzų salotų,
1 avokadas
2 morkos
40 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
druskos
pipirų

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas. Nupjaukite pankolio galvutės viršų ir apačią, tada aštriu peiliu pankolį supjaustykite plonais griežinėliais.

    2. Į lėkštę suberkite visas daržoves ir įpilkite aliejaus, citrinos sulčių, įberkite druskos ir pipirų.

    3. Nuvarvinkite tuną ir susmulkinkite gabalėliais. Įdėkite į lėkštę su daržovėmis, įdėkite kukurūzų salotas ir patiekite.

Populiariausi receptai