Citrina gardintos tunų salotos
INGREDIENTAI
4 porcijoms:
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
200 g salotų
pluoštelis ridikėlių
citrina
pluoštelis petražolių
20 g skrudintų migdolų
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos
juodųjų pipirų
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
200 g salotų
pluoštelis ridikėlių
citrina
pluoštelis petražolių
20 g skrudintų migdolų
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos
juodųjų pipirų
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, įdėkite tarkuotos citrinos žievelės, įpilkite ½ citrinos sulčių, įberkite maltų pipirų, įpilkite aliejaus šlakelį ir įberkite kapotų petražolių; krestelėkite kelis kartus ir palikite keletui minučių.
2. Perdėkite salotas į lėkštę, pagardinkite druska ir likusiu aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, įdėkite tuną, suberkite prieskoniais pagardintus ridikėlius ir smulkintus migdolus.
3. Nedelsdami mėgaukitės šiomis skaniomis vėlyvo pavasario salotomis.