Plonas omletas su tunais, laiškiniais svogūnais ir mocarela
INGREDIENTAI
4 porcijoms:
300 g mocarelos
6 kiaušiniai
1 x 160 g „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
2 šaukštai tarkuoto parmezano
didelis pluoštelis petražolių
2 laiškiniai svogūnai
šlakelis aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų
300 g mocarelos
6 kiaušiniai
1 x 160 g „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
2 šaukštai tarkuoto parmezano
didelis pluoštelis petražolių
2 laiškiniai svogūnai
šlakelis aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Plonai supjaustykite svogūnus ir apskrudinkite juos nesvylančioje keptuvėje su aliejumi ir žiupsneliu druskos.
2. Smulkiai supjaustykite petražoles ir sudėkite į dubenį su įmuštais kiaušiniais, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Energingai plakite kelias minutes; kai gerai išplaksite, sudėkite laiškinius svogūnus.
3. Supjaustykite mocarelą kubeliais. Į nesvylančią keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir pastatykite ant didelės ugnies. Supilkite kiaušinių mišinį, sumažinkite ugnį ir maišykite, kol masė pradės tirštėti.
4. Įdėkite mocarelą ir nuvarvintą tuną, įsitikinkite, kad omleto paviršius yra lygus ir kepkite ant labai mažos ugnies. Omletą perlenkite ir nedelsdami patiekite.