Raudonųjų svogūnų keksiukai su „Rio Mare“ lašišų paštetu
INGREDIENTAI
12 keksiukų:
2 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
120 g miltų
1 kiaušinis
40 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
60 ml pieno
20 g tarkuoto parmidžano
1 raudonasis svogūnas
1/2 pakelio greitai kylančių mielių, skirtų pikantiško skonio pyragams
Druskos
Čiobrelio šakelė
2 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
120 g miltų
1 kiaušinis
40 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
60 ml pieno
20 g tarkuoto parmidžano
1 raudonasis svogūnas
1/2 pakelio greitai kylančių mielių, skirtų pikantiško skonio pyragams
Druskos
Čiobrelio šakelė
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Susmulkinkite svogūną, pakepinkite nedidelėje keptuvėje su alyvuogių aliejumi, žiupsneliu druskos ir čiobreliais.
2. Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinį dubenyje, supildami pieną, suberkite miltus, mieles ir parmidžaną, plakite minutę. Pagardinkite druska pagal skonį, įpilkite alyvuogių aliejaus ir keptuvėje keptą svogūną.
3. Supilkite mišinį į dvylika šlakeliu aliejaus pateptų ir miltais pabarstytų silikoninių formelių ir kepkite karštoje orkaitėje 180 °C temperatūroje 12 minučių arba tol, kol keksiukai iškils ir apskrus.
4. Palikite keksiukus atvėsti, tada išimkite iš formelių, papuoškite „Rio Mare“ lašišų pašteto bangele ir sudėkite į indą, kuriame pateiksite.