Suktinukai su „Rio Mare“ lašišų paštetu
INGREDIENTAI
4 žmonėms:
2 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
2 plonos tortilijos
14 virtų smidrų galiukų
2 šaukštai su kaupu migdolų
8 plonos ementalio sūrio riekelės
2 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
2 plonos tortilijos
14 virtų smidrų galiukų
2 šaukštai su kaupu migdolų
8 plonos ementalio sūrio riekelės
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Stambiais gabalėliais susmulkinkite migdolus. Uždėkite ementalio riekeles ant tortilijų, tada uždėkite smidrų galiukus ir išspauskite „Rio Mare“ lašišų pašteto.
2. Užberkite migdolų ir suvyniokite tortilijas cilindro forma.
3. Supjaustykite tortilijas mažais ritinėliais, persmeikite dantų krapštukais ir patiekite.