Tunai su keptais baklažanais ir čiobreliais


INGREDIENTAI
4 porcijoms:
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
4 baklažanai
Keletas vyšninių pomidorų
Kelios čiobrelių šakelės
100 g stračatelos sūrio
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Druskos
Juodųjų pipirų
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
4 baklažanai
Keletas vyšninių pomidorų
Kelios čiobrelių šakelės
100 g stračatelos sūrio
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Druskos
Juodųjų pipirų
Stampa Ricetta

GAMINIMO EIGA
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros, nuplaukite baklažanus, sveikus sudėkite ant folijos ir kepkite maždaug 40 minučių, kartais apversdami, kad vidus gerai iškeptų.
2. Pomidorus perpjaukite pusiau ir patroškinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, trupučiu čiobrelių ir druskos.
3. Baklažanus perpjaukite per pusę, jų nenulupdami, padėkite ant lėkščių. Uždėkite stračatelos sūrio ir pomidorų, pagardinkite trupučiu aliejaus, druskos bei pipirų, ant viršaus uždėkite tuno ir patiekite.