Tunai su keptais baklažanais ir čiobreliais

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
4 baklažanai
Keletas vyšninių pomidorų
Kelios čiobrelių šakelės
100 g stračatelos sūrio
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Druskos
Juodųjų pipirų

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros, nuplaukite baklažanus, sveikus sudėkite ant folijos ir kepkite maždaug 40 minučių, kartais apversdami, kad vidus gerai iškeptų.

    2. Pomidorus perpjaukite pusiau ir patroškinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, trupučiu čiobrelių ir druskos.

    3. Baklažanus perpjaukite per pusę, jų nenulupdami, padėkite ant lėkščių. Uždėkite stračatelos sūrio ir pomidorų, pagardinkite trupučiu aliejaus, druskos bei pipirų, ant viršaus uždėkite tuno ir patiekite.

Populiariausi receptai