Tunų ir agurkų suktinukai
INGREDIENTAI
4 porcijoms:
3 x 80 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
100 g graikiško jogurto
2 agurkai
aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
druskos ir pipirų pagal skonį
3 x 80 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
100 g graikiško jogurto
2 agurkai
aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
druskos ir pipirų pagal skonį
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Daržovių pjaustykle „Mandolina“ supjaustykite agurkus ilgomis, plonomis, lygiomis juostelėmis. Pasūdykite juosteles ir palikite kelias minutes nuvarvėti ant popierinio rankšluosčio.
2. Tuo metu tuną gerai nuvarvinkite ir susmulkinkite gabalėliais.
3. Ant kiekvienos agurkų juostelės uždėkite truputį jogurto ir po tuno gabalėlį, susukite ir persmeikite dantų krapštuku.
4. Sudėkite suktinukus ant lėkštės, pabarstykite trupučiu pipirų, pašlakstykite aliejumi.
5. Galite patiekti su pomidorų salotomis.