Graikiškos bulvių ir tunų salotos

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
700 g vidutinio dydžio bulvių
1 laiškinis svogūnas
30 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
1 valgomasis šaukštas acte marinuotų kaparėlių
pluoštelis petražolių
40 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos ir pipirų pagal skonį

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Gerai nuplaukite bulves ir virkite verdančiame vandenyje apie 30 minučių. Smulkiai supjaustykite laiškinį svogūną ir suberkite į didelį dubenį su kaparėliais, alyvuogėmis, alyvuogių aliejumi ir suplėšytomis petražolėmis. Įpilkite kelis šaukštus vandens, kuriame virė bulvės.

    2. Bulves nukoškite, nulupkite ir supjaustykite. Sudėkite į dubenį ir atsargiai sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

    3. Įdėkite nuvarvinto ir gabalėliais susmulkinto tuno.