Omletas (Frittata) su tunu ir pomidorais
pagal Gian Luca Demarco

INGREDIENTAI

4 porcijoms

10 kiaušinių;
100 g tarkuoto parmezano sūrio;
160 g skardinė „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje;
1 raudonasis svogūnas;
10 mažų pomidorų;
20 g salotų mišinio;
20 g salotinių sultenių;
Šiek tiek balzaminio acto;
Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
Druskos;
Pipirų.

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Dubenyje išplakite kiaušinius ir parmezano sūrį.

    2. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

    3. Į keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir lengvai įkaitinkite.

    4. Tuomet į keptuvę supilkite plaktų kiaušinių mišinį.

    5. Kepkite žemoje temperatūroje apie 8 minutes nemaišydami, kartais lengvai pajudindami keptuvę.

    6. Kai apačia apskrus, atsargiai apverskite ir kepkite dar apie 8 minutes.

    7. Baigus kepti omletui, jį išimkite ir įdėkite į lėkštę.

    8. Kitame dubenyje paruoškite salotas: sumaišykite salotų mišinį, sultenes, įdėkite per pusę perpjautus pomidorus.

    9. Pabarstykite druska ir pipirais, įpilkite aliejaus iš tunų skardinės ir viską išmaišykite.

    10. Ant omleto sudėkite paruoštas salotas, tunų gabaliukus ir apšlakstykite balzaminiu actu. Bon appetit!

Populiariausi receptai