Parmezano sūrio keksiukai su Rio Mare tuno paštetu

INGREDIENTAI

12 keksiukų:
2 vnt. Rio Mare tunų pašteto
120 g miltų
1 kiaušinis
40 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
60 ml pieno
40 g tarkuoto kietojo sūrio
1/2 pakelio greitai kylančių mielių, skirtų pikantiškos skonio pyragams
Druskos ir pipirų

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunų paštetas

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinį dubenyje, po truputį įpildami pieno, suberkite miltus, mieles ir kietąjį sūrį, plakite minutę. Pagal skonį pagardinkite druska, įpilkite alyvuogių aliejaus ir įberkite žiupsnį pipirų.

    2. Supilkite mišinį į dvylika šlakeliu aliejaus pateptų ir miltais pabarstytų silikoninių formelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 °C temperatūroje 12 minučių arba tol, kol keksiukai pakils ir apskrus.

    3. Palikite keksiukus atvėsti, tada išimkite iš formelių, papuoškite „Rio Mare“ tunų pašteto „banga“ ir sudėkite į indą, kuriame patieksite keksiukus.

Populiariausi receptai