Tunų ir agurkų suktinukai

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
3 x 80 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
100 g graikiško jogurto
2 agurkai
aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
druskos ir pipirų pagal skonį

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Daržovių pjaustykle „Mandolina“ supjaustykite agurkus ilgomis, plonomis, lygiomis juostelėmis. Pasūdykite juosteles ir palikite kelias minutes nuvarvėti ant popierinio rankšluosčio.

    2. Tuo metu tuną gerai nuvarvinkite ir susmulkinkite gabalėliais.

    3. Ant kiekvienos agurkų juostelės uždėkite truputį jogurto ir po tuno gabalėlį, susukite ir persmeikite dantų krapštuku.

    4. Sudėkite suktinukus ant lėkštės, pabarstykite trupučiu pipirų, pašlakstykite aliejumi.

    5. Galite patiekti su pomidorų salotomis.